LiliomHáz Ajándékutalvány

Élményt ajándékba!

Szeretnénk egy igazán szívből jövő, örök emlékül szolgáló ajándékvásárlás lehetőségével kedveskedni Számotokra!

Lehetőséget kínálunk gyermekek, kicsik és nagyok, párok és családok számára egyaránt. Utalványaink a meghirdetett programjaink, kurzusaink bármelyikére beválthatóak!

Ideális meglepetés azok számára, akik szívesen tevékenykednek a konyhában, szeretnek finomakat sütni, főzni és természetesen enni is!

Fontos tudni, hogy az Ajándékutalványaink a kiállítástól számított 6 hónapig érvényesek.

Főzőkurzusainkon felül különböző programokkal várunk Benneteket. Az ajándékutalvány előnye, hogy bármely ünnep vagy esemény alkalmával igazi meglepetést szerezhetünk vele szeretteinknek. Legyen az szülinap, névnap, házassági évforduló…. a teljesség igénye nélkül!

Ajándékutalványaink több csomagban igényelhetők:

  • 5.000 Ft/fő/alkalom
  • 10.000 Ft/fő/alkalom
  • 15.000 Ft/fő/alkalom
  • 30.000 Ft/2 fő/alkalom

10 db feletti utalvány vásárlás esetén, illetve bármely kérdéssel kapcsolatban, az egyedi ajánlatért kérjük, vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal, az alábbi elérhetőségeinken:
www.liliomhazfozoiskola.hu
e-mail: liliomhazfozoiskola@gmail.com
3000 Hatvan, Horváth M. út 110.
Telefon: 06/30-719-1559

Az Ajándékutalvány megrendelése email-en vagy telefonon keresztül lehetséges. A megrendelést követően, a választott összeg bankszámlánkra történő utalással, illetve készpénzes fizetéssel kerül véglegesítésre. Az utalvány kézbesítése postai úton, valamint személyes átvétellel történhet, előre egyeztetett időpontban.

© 2020 LiLiomHáz Főzőiskola és Alkotóműhely